O șansă de însănătoșire spirituală, pentru o mai ușoară purtare a crucii pandemiei

  • Casian Crăciun Arhiepiscopia Dunării de Jos
Keywords: pandemie, slujitori, Dumnezeu

Abstract

O mărturie vie, dinamică, densă și echilibrată vede lumina tipa- rului, prin cunoscuta fasciculă universitară de teologie și educație, cu deschidere spre slujirea socială și frumusețea iconică a spiritualității din arta creștină. Este rodul continuității în mai atenta și mai pronun- țata analiză lăuntrică a fiecăruia dintre cei ce am fost chemați să oferim și câte o mărturie pe cât cu putință vie, care să răspundă la așteptări- le imense și multiplicate ale semenilor noștri cărora, să înțelegem, le aparținem plenar, fără să ne preocupăm dacă vor răspunde pozitiv la demersurile noastre sincere, slujitoare, pline de căldura, de lumina de bunătatea și de iubirea lui Dumnezeu pentru lumea care are libertatea de a-L urma, iubi ori respinge. Important este adevărul că Domnul nu are pe nimeni de pierdut și chiar în ultimul minut al efemerei noastre petreceri în lumea văzută ne deschide larg brațele mereu părintești, disponibile și calde în liniștitoarea viață veșnică.

Author Biography

Casian Crăciun, Arhiepiscopia Dunării de Jos

Arhiepiscopul Dunării de Jos

Published
2020-06-15
How to Cite
Crăciun, C. (2020). O șansă de însănătoșire spirituală, pentru o mai ușoară purtare a crucii pandemiei. Teologie și Educație La "Dunărea De Jos", 18, 5-7. https://doi.org/https://doi.org/10.35219/teologie.2020.01
Section
Articles

Most read articles by the same author(s)

Obs.: This plugin requires at least one statistics/report plugin to be enabled. If your statistics plugins provide more than one metric then please also select a main metric on the admin's site settings page and/or on the journal manager's settings pages.